Segway MAX G30 /Bepaal zelf het aantal schijven

899,99

Categorie:

Beschrijving

De nieuwe Ninebot KickScooter MAX G30 (by Segway) biedt u de beste oplossing om comfortabel te kunnen rijden tijdens je dagelijkse woon-werkverkeer, of over langere afstanden.

Je hoeft je geen zorgen meer te maken over de batterij, de KickScooter MAX G30 is uitgerust met een super lange afstand batterijpakket, inclusief twee optionele oplaadoplossingen. Dit geeft je een maximaal bereik van ongeveer 65 km. Daarom biedt de KickScooter MAX G30 je het grootste bereik en afgelegde afstand op de markt en kun je je verkenningsradius dus verder uitbreiden met een topsnelheid van maximaal 25 km / u!

Bovendien biedt niet alleen de 10 inch tubeless luchtband je zeer aangename ritten, maar je hoeft ook minder tijd te investeren aan onderhoud: de enkele buis in de band is voorzien van een extra gelei-laag voor de band wat zorgt voor een laag lek-risico!

Een van de andere verbeteringen op de Ninebot MAX G30, is een revolutionaire upgrade van de aandrijfkracht, waardoor je meer vrijheid en gemak ervaart wanneer je aan het rondrijden bent op je MAX G30 Kickscooter. Tot slot hebben we uiteraard rekening gehouden met het milieu. Het ilieuvriendelijke energieterugwinningssysteem zorgt ervoor dat je geen stroom verliest tijdens het rijden. Het revolutionaire Smart Battery Management System houdt de batterijprestaties nauwlettend in de gaten.

Tijdens het ontwerp van de Max G30 KickScooter hebben we veel zorg besteed aan alle kleinste details, waardoor je reisgemak, comfort en veiligheid gegarandeerd zijn.

Segway Ninebot MAX G30 Step

Koop je Segway Ninebot KickScooter MAX G30 in schijven door gebruik te maken van in3 of SprayPay.
Zowel in3 als Spraypay bieden opties om uw aankoop gespreid te betalen.

Lees ook onze algemene voorwaarden https://planetextreme.eu/disclaimer/.  Bij aankoop gaat u ook akkoord met de voorwaarden.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Segway MAX G30 /Bepaal zelf het aantal schijven” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *